Ademwerk​

Stop even waar je mee bezig bent.
Adem heel bewust in door je neus, open je mond en laat je adem moeiteloos naar buiten stromen. Ontspan je schouders, ontspan je lijf, ontspan….

Ademen; iedereen kan het en iedereen doet het, zo’n 21.000 keer per dag. Als ademen vanzelf gaat, wat valt er dan nog te leren?

Je adem is het enige geautomatiseerde lichaamsproces dat je kunt beïnvloeden. Dit betekent dat je invloed hebt op je ‘staat van zijn’. 

Een bewuste adem zorgt voor meer emotionele balans, mentale kracht en gezondheid. Het stelt je in staat om je meer te verbinden in het leven; met jezelf en met alles en iedereen om je heen.

Maakt dit jou nieuwsgierig? Top! Dat is het begin van iets heel moois.

Ontdek de kracht van jouw adem!

Bij  fysieke en mentale klachten en emotionele disbalans, denk je waarschijnlijk niet direct aan je adem als mogelijke remedie. Laat staan als mogelijke oorzaak.

Als gevolg van stress, ziekte of ingrijpende gebeurtenissen in je leven kan je adempatroon flink ontregeld raken. De manier waarop je ademt is van grote invloed op je fysieke, emotionele en mentale gezondheid. Je hebt meer controle dan je denkt.

Wat wordt er bedoeld met Ademwerk?

Ademwerk is de verzamelnaam voor verschillende soorten ademtechnieken.

Zo heb je ademtechnieken waarmee je jezelf kunt kalmeren. Dit kan heel helpend zijn, omdat je dit op ieder moment van de dag kunt toepassen. Je adem is altijd bij je.

Een andere ademtechniek is Bewust Verbonden Ademen. Deze ademtechniek werkt transformerend en therapeutisch. Bewust Verbonden Ademen is altijd onder begeleiding, in de vorm van een Individuele Ademsessie of Ademcirkel.

Vaak heeft een Individuele Ademsessie een grote impact.  Het kan het begin zijn van een verandering in je leven.

Bewust verbonden ademen

Door bewust verbonden te ademen stel je je in staat om je denkhoofd tijdelijk stop te zetten. Hierdoor kun je doordringen in diepere lagen van je bewustzijn. In deze diepere lagen zijn geblokkeerde emoties en vastgezette trauma’s opgeslagen.

Door bewust en volledig te ademen, stroomt de energie door je lijf en komt dat wat zich heeft vastgezet in beweging. 

Bewust verbonden ademen gaat niet over oplossen, maar over voelen, ervaren en weer laten gaan.

Mijn begeleiding

Ik heb inmiddels al veel mensen mogen begeleiden op hun ademreis. Afstemming en zorgvuldigheid staan bovenaan. Ik nodig je uit, jij bent degene die het tempo bepaalt. 

Ademen vanuit ontspanning en aanwezigheid maakt dat je kunt openen naar diepere lagen in jezelf. Dit alles binnen de veilige grenzen van jouw lichaam en adem.

Voel je de uitnodiging?

Mis je jezelf?

Wil je beter worden in voelen?

Wil je de grip op je leven terug?

Zit je vast en weet je niet waar je moet beginnen?

Wil je jezelf beter leren begrijpen?

Voel je een innerlijke JA?

Ik ben er voor je.

Individuele Ademsessie

De sessie is volledig afgestemd op jou. Ik nodig je uit, jij bepaalt het tempo. Ik ben er voor je om je liefdevol te begeleiden.

Individuele Ademsessie

Ruimte voor jou

Ademcirkel small groups

Hoe ziet een Ademcirkel eruit?

Na een half uurtje lichaamswerk (yoga, meditatie, losschudden) mag je het jezelf comfortabel maken op jouw plek. Wij hebben een yogamat, kussens en dekens, je mag ook je eigen kussen en/of deken meenemen. Als je lekker ligt, gaan we beginnen.

Ademcirkel

ADEM JEZELF VRIJ!

Goed om te weten

In principe kan iedereen Bewust Verbonden Ademen. Wil je toch liever eerst overleggen? Neem dan eerst contact met me op.

Met ademwerk stap je in je eigen proces en neem je je eigen verantwoordelijkheid. Jij bent eigenaar van je eigen proces.

Als je dit, om wat voor reden, (nog) niet kunt dragen, dan is nu nog niet jouw moment.

Het is verstandig om niet te veel te eten, vlak van te voren. Draag loszittende kleding, het liefst zonder ritsen en knopen. Er zijn yogamatten, dekens en kussens aanwezig in de studio. Het kan fijn zijn om je eigen deken en kussen mee te nemen

Je kunt je 24 uur voor aanvang kosteloos afmelden. 

Ik begrijp dat je om wat voor reden dan ook een afspraak moet afzeggen of wilt verzetten. Ik wil je vragen om dit minimaal 24 uur van tevoren door te geven. Afspraken die korter dan 24 uur voor de geplande tijd worden afgezegd, zullen volledig in rekening worden gebracht.

Ja, dat kan. Misschien vind je het prettiger om in je eigen omgeving een ademsessie te doen. Ik kom bij je op locatie.

Wil je een ademcirkel met je vriendinnen, vrienden, broers, zussen of collega’s? Het zal zorgen voor een verdieping van jullie relatie.

Wil je in een DUO sessie samen met je partner, vriend, vriendin, zus, broer, moeder of vader ademen? Dit is een prachtige manier om je met elkaar te verbinden.

Stuur me een bericht met je wens, en ik neem contact met je op.

wat kan ik voor jou betekenen?
Scan the code