Ademwerk

Individuele ademsessie

Vaak zijn we aanwezig en gespannen, of volledig ontspannen en afwezig.

Verlang jij naar meer bewustwording, naar meer voelen, naar meer verbinding met jezelf? Ontdek de kracht van het Bewust Verbonden Ademen.

Ademwerk is geen zoektocht naar oplossingen, maar een kans om te voelen, te ervaren en te laten gaan.

Het gaat hier niet over hard werken. Ontspanning is de basis. Ontspanning opent deuren die door hard werken gesloten blijven.

Ademwerk is naar mijn mening, de meest fundamentele en directe manier om te groeien en om je bewustzijn te vergroten.

Voor wie?

Herken je jezelf in het volgende?

  • Je wilt meer inzicht in je patronen en overlevingsmechanismen.
  • Je hebt het gevoel dat je de grip op je leven kwijt bent, en wil dit graag terug.
  • Je ervaart gevoelens van onrust, verdriet, schaamte, angst, boosheid. Je weet niet goed waar deze gevoelens vandaan komen, maar ze bepalen wel de wijze waarop je je leven leidt. Je wilt dit onderzoeken, maar weet niet goed hoe je dat moet doen en waar je moet beginnen.
  • Je mist jezelf. Je gevoelsleven is wat afgevlakt. Je verlangt naar jezelf. Waar begin je?
  • Je bent door de dag heen erg gespannen en vindt het lastig om te ontspannen. Je slaapt slecht en zit veel in je hoofd. Je verlangt naar meer rust, maar weet niet waar je moet beginnen.

Herkenbaar? Voel de uitnodiging en maak een afspraak

 

 

Heb je nog vragen?

Veelgestelde vragen

Hoe ziet een ademsessie er uit?
Een individueel bewust verbonden ademsessie is gericht op jouw persoonlijke groei en transformatie. De sessie is volledig afgestemd op jou. In de eerste afspraak is een uitgebreide intake inbegrepen. Hier nemen we 30 tot 45 minuten de tijd voor. We sluiten de intake af met het zetten van een intentie. Met deze intentie gaan we starten met het actief ademen. Hier nemen we 30 tot 40 minuten de tijd voor. Ik begeleid je op jouw ademreis en bied je een veilige ruimte om te verkennen, voelen, toe te laten en los te laten. Ná de actieve ademsessie volgt de ontspanning. Deze fase is belangrijk om de dingen die je hebt ervaren te integreren. De ontspanningsfase duurt 15 tot 20 minuten. Na de ontspanning is er tijd om te delen en af te ronden.
Wat brengt een ademsessie mij?
Een diepe verbinding met jezelf. Je kunt een gevoel van ontspanning, vrijheid, stilte en lichtheid ervaren. Een ademsessie kan al heel veel inzichten geven. Wil je je verder verdiepen en daarmee diepere lagen in jezelf ontdekken? Dan is een traject een logisch vervolg.
Mijn begeleiding op jouw ademreis
Voor mij als Ademcoach, bestaat mijn begeleiding en ondersteuning in jouw ademsessie uit de volgende 3 punten:

Aanwezigheid, Ontspanning, Adem.

Als we niet ontspannen, kunnen we niet openen naar diepere lagen in onszelf. Als we niet aanwezig zijn, zijn we ons niet bewust van wat er zich in ons afspeelt. Pas als we ons bewust zijn kunnen we transformeren.

Je mag binnen de veilige grenzen van jouw adem ervaren, voelen, toelaten, ontspannen en loslaten.

Misschien iets voor jou?

wat kan ik voor jou betekenen?
Scan the code