Workshop

Adem & IJsbad

Wat kun je verwachten?
Na lichaamswerk (meditatie, yoga en losschudden) is er aandacht voor het beter begrijpen van de werking van ons autonome zenuwstelsel. Deze kennis is van belang voor de rest van het programma. Na deze uitleg gaan we de adem in beweging brengen, ter voorbereiding op het ijsbad. Je gaat de kracht van je eigen adem ontdekken. Je leert hoe je je adem kunt inzetten wanneer je te maken krijgt met een stressvolle situatie.

Dan is het tijd voor het ijsbad!
Wanneer je in een ijsbad stapt, ontlok je een stressreactie uit in je lijf. Je krijgt hoe dan ook te maken met weerstand. Je systeem haalt alles uit de kast, om je binnen je comfortzone te houden. Daar weet je immers wat je krijgt. We nodigen je uit om buiten je comfortzone te stappen, daar start jouw reis naar persoonlijke groei. Jouw adem wordt jouw gids. Je hebt meer controle dan je denkt.

Je kunt op ‘spierballenkracht’ in een ijsbad stappen, maar het kan ook anders. Wanneer je aanwezig blijft bij dat wat je meemaakt, ervaar je dat wat er van binnen in jou leeft;
hoe reageert je lijf?
hoe ga je om met je weerstand?
wat gebeurt er met je ademhaling?
Door dit allemaal in aanwezigheid te ervaren, verbind je je met jezelf op een dieper niveau en krijg je inzicht in je patronen en de wijze waarop je je leven leidt.

We sluiten de ochtend af met een closing circle. We drinken samen een kop thee met lekkers. Er is ruimte om te delen.

Wat brengt deze ochtend jou?
• je voelt dat je LEEFT
• je immuunsysteem krijgt een flinke boost
• je bouwt aan mentale veerkracht
• je krijgt inzicht in je patronen/overlevingsmechanismen
• er ontstaat ruimte om te groeien
• een diepe verbinding met jezelf

Voel je een JA?
Meld je dan nu aan. Er is beperkt plaats.

Je bent meer dan welkom! Susanne en Maaike zijn er voor jou, om je op een deskundige en liefdevolle manier begeleiden.

Mocht je de ochtend af willen sluiten met een heerlijke lunch, dan zit de Stadsboerin om de hoek. Heerlijk om de ervaringen van de ochtend op je door te laten werken. De lunch is niet bij het programma inbegrepen. Neem contact op met de Stadsboerin om een plekje te reserveren.

Misschien iets voor jou?

wat kan ik voor jou betekenen?
Scan the code