Day Retreat

Explore & Expand
body, mind, soul

12 april 2024
Met Maaike & Jacqueline

THE PLACE TO BE | ZELHEM

Deze dag is exclusief voor mensen die een grote YES! voelen bij dit programma. Er zijn maar 8 plekken beschikbaar waardoor er veel persoonlijke begeleiding en aandacht is.

Met een spirituele workout, (yin)yoga, Ademwerk, Ijsbad, Qi Gong en Journalling.

We tunen in op de energie van de lente; uitbundig, overvloedig, krachtig en vernieuwend.

Na deze dag voel je de frisse lente energie ook door jouw body, mind & soul stromen. Alsof je een grote schoonmaak hebt gehouden en alle ramen en deuren tegenover elkaar hebt opengezet en het oude met de wind hebt meegegeven.

Er is ruimte ontstaan voor iets nieuws. Nieuwe gedachten over wat er mogelijk is, waardoor er nieuwe gevoelens ontstaan die mogelijk leiden tot nieuwe stappen in je leven.

De investering in jezelf is € 222,- voor de hele dag inclusief alle activiteiten, lunch, snacks en gezonde sapjes en de liefdevolle en deskundige begeleiding van Jacqueline & Maaike.

Let op: we hebben een EARLY BIRD tarief van € 193,-, geldig tot en met zondag 3-3-‘24.

Hoe ziet de dag eruit?

Ga je met ons mee?

Wat kun je verwachten?

  • Warm welkom op een mooie plek midden in de natuur
  • Kennismaken & intentie zetten
  • Spirituele workout (je gaat zweten …)
  • Yin Yoga
  • Wim Hof ademhaling & IJsbad
  • Gezonde vegetarische 2 gangen lunch
  • Vrije tijd
  • Qigong voor de lente
  • Ademcirkel
  • Afsluiting & delen van ervaringen

 

De energie van de lente is verfrissend en creatief. Het ontstaat uit de donkerte en leegte van de winter en het barst in de lente uit in potentie en mogelijkheden. Kijk maar naar alle knoppen die – nu al – op springen staan! Er is niets dat de kracht van de natuur tegenhoudt. De stevige wortels zorgen ervoor dat bloemen, struiken en bomen naar hartenlust kunnen groeien en bloemen. De krachtige lente energie stretcht naar boven en naar buiten en reikt alle kanten uit.

Net als de bomen zoeken wij ook gezonde groei en ontwikkeling. Daarvoor hebben we de juiste omstandigheden nodig zodat we onze plannen, visies en dromen kunnen uitvoeren.

Als we vasthouden aan onze gewoonten en bang zijn voor verandering, lopen we het risico dat we vastlopen en verminderen we onze mogelijkheden om te groeien.

Als we willen groeien maar ons beperkt voelen door de omstandigheden kunnen we ons gefrustreerd voelen, alsof we een te kleine jas aanhebben.

Als we vanuit de rust van de winter te veel projecten op ons bordje hebben, kunnen we opbranden voordat onze ideeën tot bloei komen. We kunnen ons chaotisch en verward voelen als we geen heldere richting of doel hebben.

In dit One Day Retreat ga je ontdekken waar jouw grenzen liggen en mag je zelf besluiten of je ze een beetje wilt oprekken. Explore & Expand.

We werken aan jouw basis (de wortels), je stabiliteit (de stam) en je ontdekt dat je oneindig veel meer bent dan je ooit voor mogelijk hebt gehouden (de takken die reiken tot in de hemel). De natuur laat ons immers zien dat we problemen kunnen benaderen met flexibiliteit, vindingrijkheid en vertrouwen. Net als een boom die haar weg zoekt rond of door obstakels.

Explore & Expand je mogelijkheden!

The place to be

een práchtige locatie in de bossen van de Achterhoek

Heb je een vraag?
Scan the code