Wie ben ik?

Maaike Verstraaten

Jarenlang heb ik een onrust gevoeld in mijn lijf omdat ik maar niet mijn draai kon vinden in het leven. Ik voelde me eigenlijk nergens op mijn plek.

Totdat yoga op mijn pad kwam en er een (binnen)wereld voor me open ging. Na de 4 jarige yoga-opleiding Amitabha te hebben afgerond ben ik gaan lesgeven in 2017. Ik heb mooie vriendschappen gesloten met Jacqueline Beeren en Rianne Sevink (voormalige eigenaresses van Het Yoga Huis). Ik heb zelfs Het Yoga Huis overgenomen van Rianne om op een nieuwe locatie een doorstart te maken. Corona gooide roet in het eten.

Ik ben een aantal jaren gestopt met lesgeven, maar mijn dag begon met yoga, altijd! Ik kwam op een punt dat ik me nog verder wilde verdiepen. Ik voelde nog steeds die onrust ergens diep van binnen.

Ik ben begonnen aan de Ademopleiding tot Ademcoach van Ademwerk in Twello. En daar viel werkelijk alles op zijn plaats. Mijn hart maakte dat sprongetje waar ik zo naar verlangd had.

Dít is waar ik al die tijd naar had gezocht.

Ik begeleid je graag op jouw reis naar jezelf. Ik gun je een leven met minder stress en een dieper gevoel van ontspanning. Ik gun je innerlijke groei en bloei zodat je kunt surfen op de golven van het leven.

Ik deel heel graag mijn kennis en ervaring met jou. Neem gerust contact met me op als je vragen hebt.

Opleidingen | Bijscholingen | Cursussen

wat kan ik voor jou betekenen?
Scan the code