Don’t take my hand, just hold it for a while…

De symboliek van handen is prachtig. Hierin zit eigenlijk alles waar het leven over gaat: vasthouden en loslaten, openen en sluiten, verkrampen en verzachten, afwijzen en uitnodigen, ontvangen en geven.

Het vasthouden van handen is meer dan alleen maar fysiek contact. Het schept een gevoel van veiligheid en gedragenheid waar je je beschermd, gesteund en geliefd voelt. In het loslaten zit de schoonheid van persoonlijke groei. Het creëert ruimte en  geeft vertrouwen. Een kans voor persoonlijke groei. Daar waar je loslaat, opent er een deur naar iets nieuws.

In het uitreiken van mijn hand zoek ik verbinding. Ik laat mezelf zien en maak een gebaar naar wederzijdse openheid, ondersteuning en erkenning.

In de Ademsessies en Yogalessen die ik geef, reik ik je mijn hand. Ik nodig je uit. Ik nodig je uit om op reis te gaan naar jezelf. Daar waar je jezelf misschien bent verloren. Daar waar je misschien verwijderd bent geraakt van je hartslag en je adem.

Voel je de uitnodiging? Je bent welkom!

Deel dit artikel

Ook interessant

wat kan ik voor jou betekenen?
Scan the code