Yoga

Yoga is een prachtige manier om je lijf in beweging te brengen, op emotioneel, fysiek, mentaal en energetisch niveau. Ik ben van mening dat je geen ingewikkelde houdingen hoeft te doen, om een grote doorwerking te voelen.

Yoga in al haar aandacht en eenvoud en toegankelijk voor iedereen!

Yoga & Meditatie

Iedere woensdag van 19:00 - 20:15 uur
Het Yogalokaal Doetinchem

Yoga & Meditatie wisselen elkaar af in deze les. De Yoga-oefeningen zorgen ervoor dat je je kunt verbinden met je fysieke lichaam. De bewegingen zijn klein, zacht, eenvoudig, met veel aandacht en altijd vanuit ontspanning. Er is een vrije benadering van de bewegingen en de (yoga)houdingen.

Met lichaamsgerichte meditaties brengen we de aandacht van buiten naar binnen, van boven naar beneden en van voren naar achteren. Met open aandacht ervaren wat ervaren wil worden, zonder oordeel, zonder plan, zonder iets vast te houden en zonder iets weg te moffelen.

Yoga & Meditatie

Mind your body

Aandacht voor Adem | small groups

iedere vrijdag van 08.45 - 10.00 uur
Het Yogalokaal Doetinchem

De groep bestaat uit maximaal 6 personen.

In deze les staat de Adem centraal.

De manier waarop je ademt is van grote invloed op je fysieke, emotionele en mentale gezondheid. De adem is het enige geautomatiseerde lichaamsproces dat je kunt beïnvloeden. Je hebt meer controle dan je denkt.

Tijdens deze lessen ervaar je de kracht van verschillende ademtechnieken

Voel je een ja? Dan is deze les voor jou!

aandacht voor Adem

ontdek de kracht van je Adem

Voordelen van yoga

Ontdek vier belangrijke voordelen wanneer je regelmatig op je mat staat.

Minder stress

Yoga is een krachtige manier om overprikkeling los te laten. Het lichaam is vele malen intelligenter dan wij denken. Het is prima in staat om overbodige spanning los te laten. Hierdoor ontstaat er letterlijk meer ruimte in je lijf en denkhoofd.

Flexibiliteit

Flexibiliteit: Yoga oefeningen helpen bij het vergroten van de flexibiliteit en het verbeteren van de mobiliteit van gewrichten en spieren, waardoor het risico op blessures wordt verminderd. Je voelt je niet alleen flexibeler in je lichaam, je zult ook meer flexibiliteit in je denkhoofd ervaren.

Houding en
lichaamsbewustzijn

Yoga zorgt voor een betere lichaamshouding en helpt bij het ontwikkelen van meer lichaamsbewustzijn. Dit kan rugpijn verminderen en bijdragen aan het voorkomen van blessures.

Beter slapen

Gedurende een yogales zal je lichaam overbodige spanning loslaten. Je ervaart meer innerlijke rust, waardoor je je meer kunt ontspannen. Dit zal bijdragen aan een betere nachtrust. .

Wie kan mijn lessen volgen?

Mijn lessen zijn toegankelijk voor iedereen!

Je mag stoppen met rennen en tot rust
komen. 

Ik neem je mee in een wereld van zachtheid, ruimte, moeiteloosheid en
open aandacht. Je mag vertragen waardoor je meer kunt verzachten en verstillen
en vanuit een oprechte belangstelling mag voelen hoe het nu eigenlijk met je
gaat.

Voel je de uitnodiging?

wat kan ik voor jou betekenen?
Scan the code