Ademwerk

Ademcirkel

Een ademcirkel kun je zien als een ademsessie in een groep. Samen ademen schept verbinding en geeft gevoelens van herkenning en verbondenheid. Er ontstaat een mooie gedragen energie.

Ben je een beginner of heb je al ervaring met Bewust Verbonden Ademen? Iedereen is welkom.

Susanne en ik zijn er voor je om je met liefdevolle aandacht te begeleiden op jouw ademreis.

Begin niet straks met ademen, begin nu!

Meedoen aan een ademcirkel is een unieke ervaring waar het draait om verbinding met elkaar en vooral om de verbinding met jezelf.

Wanneer we kijken naar het grootste gedeelte van onze klachten op fysiek, mentaal of emotioneel vlak, is dat vaak te herleiden naar het verleden. Ergens in het verleden is ons ademhalingspatroon veranderd waardoor we mogelijk steeds meer klachten zijn gaan ervaren.

Hoewel we vaak met onze gedachten vergeten zijn wat er in ons verleden is gebeurd, herinnert ons lichaam zich dit heel goed.

Door bewust verbonden te ademen kom je in contact met je lichaam en is je adem in staat om dat wat er diep van binnen leeft naar de oppervlakte te brengen. Vaak is dit gekoppeld aan emoties van verdriet, boosheid, schaamte, angst…door deze emoties heel bewust te voelen en te ontspannen in de lading van deze emotie, kun je het integreren en mag je de lading vrij laten.

Heb je nog vragen?

Veelgestelde vragen

Wat is een Ademcirkel?
Een ademcirkel kun je zien als een ademsessie in een groep. Samen ademen schept verbinding. Er ontstaat een mooie gedragen energie.
Waarom werkt een Ademcirkel zo goed?
Wat zo mooi is aan ademen met een groep, is dat je gaat inzien dat je niet de enige bent die tegen dingen aanloopt. Dat het normaal is, en dat je er niet alleen voor staat. Vaak leven er tijdens een sessie thema's waarin mensen herkenning vinden en zich zo verbonden en gezien voelen in hun pijn of uitdaging.
Wie begeleidt de sessies?
Susanne Krajnc, coach Zijnsoriëntatie & Rouwverwerking en Maaike Verstraaten, Ademcoach en yogadocent.
Hoe ziet een sessie eruit?
We starten met het inchecken bij jezelf. Hierna volgt een kort voorstelrondje. Middels een meditatie zet je je intentie. Na de warming-up gaan we beginnen met het actief bewust verbonden ademen, dit doen we 30 tot 40 minuten. Hierna volgt de ontspanning en is er ruimte om na te voelen. Dan is het tijd voor de afronding. We drinken samen een kopje thee en er is ruimte om te delen.
Kan iedereen meedoen met een Ademcirkel?
Met ademwerk stap je in je eigen proces en neem je je eigen verantwoordelijkheid. Jij bent eigenaar van je eigen proces. Als je dit, om wat voor reden, (nog) niet kunt dragen, dan is nu nog niet jouw moment.
Ik heb gezondheidsklachten, kan ik meedoen?
In principe kan iedereen meedoen. Zijn je gezondheidsklachten van dien aard dat je graag eerst wil overleggen? Neem gerust contact met me op

Misschien iets voor jou?

Heb je een vraag?
Scan the code